Ακυρώσεις – Επιστροφές – Αλλαγές

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επιστροφής Προϊόντων.

Επιστροφή τυχόν καταβληθέντων κατά την καταχώριση της, ακυρωθείσας πια, παραγγελίας χρημάτων εκτελείται εντός 14 ημερών από την ακύρωση. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή των χρημάτων σας, που αφορούν στην αξία του προϊόντος, εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της χρεωστικής/πιστωτικής/προπληρωμένης κάρτας σας, είτε με την κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό από τον οποίο έγινε η πληρωμή εκ μέρους σας ή σε τυχόν άλλον που θα μας υποδείξετε.

Η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας, σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.


Υπαναχώρηση – Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αναίτια και αζημίως, εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που έγινε η παραλαβή τους. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Toxotis-Sport μέσω της Φόρμας Επιστροφής Προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα επιστρεφόμενα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί-φορεθεί (παρά μόνο για σκοπούς δοκιμής τους), λερωθεί ή άλλως πως αλλοιωθεί από οποιοδήποτε λόγο ή αιτία, δεν έχουν αφαιρεθεί τυχόν καρτελάκια/ετικέτες που φέρουν και δεν έχουν καταστραφεί οι συσκευασίες εντός των οποίων απεστάλησαν, συνοδεύονται δε από την απόδειξη λιανικής πώλησης.

  • Επισημαίνεται ότι για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές αλλαγές σε μαγιό και κάλτσες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τις επιστροφές είναι να γίνονται με την ΕΛΤΑ courier με χρέωση της Toxotis-Sport. Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει με άλλο μέσο δεν θα γίνεται δεκτή και θα επιστρέφετε στον αποστολέα.

Για την Κύπρο μέσω της υπηρεσίας «Fast Parcel Cyprus» (FPC) των ΕΛΤΑ Courier τα έξοδα επιστροφής διαμορφώνονται στα 18 Ευρώ για έως 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 3 Ευρώ.

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας, παρακαλείσθε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος, μέγεθος κλπ).

Εφόσον αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν το οποίο αγοράσατε, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διακανονισμού της επιστροφής. Οι δυνατότητες, που σας δίνονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι οι εξής:

Αποστολή νέου προϊόντος

  • Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να είναι το ίδιο ή παραπλήσιο με το προηγούμενο ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας. Σε περίπτωση λοιπόν, που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν με κάποιο άλλο από την ηλεκτρονική μας συλλογή, επιβαρύνεστε με το κόστος επαναποστολής του νέου προϊόντος 7 ευρώ, ασχέτως της τυχόν διαφοράς που θα προκύψει από την αλλαγή του προϊόντος.

Αν η επιστροφή οφείλεται σε ελάττωμα του προϊόντος, τα έξοδα επιστροφής του και αποστολής του νέου προϊόντος τα αναλαμβάνουμε εμείς.

Επιστροφή των χρημάτων σας

  • Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή των χρημάτων σας, και στην περίπτωση αυτή, εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι, όπως αναφέρθηκε και ανωτέρω, το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της χρεωστικής/πιστωτικής/προπληρωμένης κάρτας σας, είτε με την κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό από τον οποίο έγινε η πληρωμή εκ μέρους σας ή σε τυχόν άλλον που θα μας υποδείξετε. Η επιστροφή εκτελείται εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Από το προς επιστροφή ποσό της αξίας του προϊόντος παρακρατείται ποσό 7 ευρώ, που αφορά τα τυχόν έξοδα επιστροφής του.

Δεν επιστέφονται χρήματα για τυχόν μεταφορικά κόστη που μπορεί να πληρώθηκαν κατά την αποστολή του προϊόντος και για τυχών εξτρά υπηρεσίες, που έχετε επιλέξει (άμεση αποστολή, παράδοση Σαββάτου κλπ).