Τρόποι Αποστολής – Παραλαβής

Στο Toxotis-Sport.gr παρέχουμε διάφορους τρόπους παραλαβής των προϊόντων που έχετε αγοράσει.

  • Όλες οι αποστολές γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ Courier (πόρτα – πόρτα) και αφορούν παραγγελίες εντός Ελλάδας και για Κύπρο.
  • Η αποστολή – παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 1 – 3 εργάσιμων ημερών. Ανάλογα με τη περιοχή και τις εργάσιμες ημέρες που μεσολαβούν.
  • Σε περιόδους μεγάλου φόρτου εργασίας (Σαββατοκύριακα, γιορτές, αργίες) οι παραγγελίες θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.


Παραλαβή από τα καταστήματα μας

Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη, θα σας ενημερώσουμε για τη παραλαβή της. Η παραλαβή μπορεί να πραγματοποιηθεί από φυσικό μας κατάστημα της επιλογής σας, δωρεάν. Ο χρόνος παραλαβής μιας παραγγελίας ανέρχεται από μερικά λεπτά (εάν το προϊόν βρίσκεται ήδη σε κατάστημα μας) έως και 3 εργάσιμες από την ημέρα της παραγγελίας.

Η παραλαβή μπορεί να γίνει από Δευτέρα έως Σάββατο, σύμφωνα με τις παρακάτω ώρες λειτουργίας των καταστημάτων μας:

  • Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 09:30 – 15:00
  • Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09:30 – 14:00 & 17:00 – 21:00

ΕΛΤΑ Courier για Ελλάδα

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με τα EΛΤΑ Courier (πόρτα – πόρτα). Οι παραγγελίες που δεχόμαστε τις εργάσιμες ημέρες, επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, εφόσον υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων. Ενώ αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας.

  • Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 15:00 και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αποστέλλονται εντός των επόμενων 3 εργάσιμων ημερών.
  • Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας – καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδας διαμορφώνονται στα 3,50 Ευρώ για έως 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1 Ευρώ.

Για τις εντός Ελλάδας παραγγελίες, αξίας 65 Ευρώ και άνω, η αποστολή παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ


ΕΛΤΑ Courier – Fast Parcel Cyprus (FPC) για Κύπρο

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε και σε όλη την Κύπρο, μέσω της υπηρεσίας «Fast Parcel Cyprus» (FPC) των ΕΛΤΑ Courier. Για τη Κύπρο τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται στα 18 Ευρώ για έως 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 3 Ευρώ.Για παραγγελίες από άλλες χώρες πλην Ελλάδας και Κύπρου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας, για τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής και πληρωμής.